Persoonlijk contact

Wij zijn altijd persoonlijk bereikbaar en kunnen u helpen met het maken van een goede keuze. Indien u met ons assortiment wilt kennismaken kan dat op locatie in Rotterdam;  maakt u dan een afspraak.

 

Aandacht voor ontwerp

Een mooie uitvaartkist met aandacht voor de vormgeving en het gebruik van eerlijke materialen.

Een herinnering die blijft.

 

Milieuvriendelijk en sociaal verantwoord

Bij het ontwerp en productie van de afscheidskisten houden wij optimaal rekening met een verminderende belasting van het milieu. We zijn kritisch op het gebruik van materialen zoals een mogelijk gebruik van natuurlijke en gerecyclede materialen. Streven is om bij de productie sociale bedrijven in Nederland te betrekken, en daarmee  werkgelegenheid te creëren  voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 

Bestelling

Bent u tot de juiste keuze gekomen, dan kunt u het rechtstreeks bestellen via de webshop, rechtsboven in het menu. De afscheidskisten zijn onderverdeeld in 5 categorieën ; CARTONE, BAMBU, SALICE, PUUR en XILIA. Per categorie kunt u een overzicht zien van de afmetingen en kleuren. Mocht u een andere kleurstelling wensen, of andere vragen hebben, neem dan contact met ons op.

 

Levering binnen 24 uur

Wij garanderen  een snelle levering. Als u de bestelling doet tussen 8.00 en 20.00 uur wordt het nog dezelfde dag bij u geleverd. Mocht u hebben gekozen voor een kleurstelling, dan wordt deze 2 werkdagen later geleverd.

Onze service gaat verder dan de tijdige bezorging van de kist. Onze chauffeur draagt samen met u of een eventuele uitvaartondernemer de kist naar binnen. Hij kan vervolgens, desgewenst, ook assistentie verlenen bij het in de kist leggen van de overledene.

 

Levering 7 dagen per week

We zijn elke dag bereikbaar, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. We kunnen dus elke dag leveren.

We hebben twee distributieplaatsen, Rotterdam en voor de oostelijke en noordelijke regio’s Ommen, een garantie voor snelle levering.

Een levering met spoed behoort ook tot de mogelijkheden. De kosten zijn binnen een straal van 100 km € 85,00 en daarbuiten € 108,00.

Indien u de voorkeur heeft om het af te halen, dan kan dat ook, graag van te voren een afspraak maken.

 

Gratis bezorging binnen Nederland

Er worden geen extra kosten berekend voor de bezorging binnen Nederland. 

Voor België en Duitsland zijn de kosten €108,00 mits binnen een afstand van 250 km van Rotterdam.

 

100 % tevredenheidsgarantie

Het is mogelijk dat dat u toch niet de juiste keuze hebt gemaakt of dat er iets anders is waarover u niet geheel tevreden bent. Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We zoeken dan samen met u naar een passende oplossing.

 

Veilig betalen

Onze webshop werkt met het betalingssysteem iDEAL.

iDEAL werkt direct samen met alle grote banken in Nederland. Betaling vindt plaats in de vertrouwde omgeving van de website van uw bank waarvoor uw bank garant staat voor de veiligheid. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten.