Uitvaart Locatie Hervormde Kerk Borger met Uitvaartkist XILIA
Deze kist is aan de onderzijde gelakt met een mooie zachtgroene kleur en de bovenzijde heeft de natuurlijke kleur van populierenhout. 
 

De Uitvaart is georganiseerd door Catrien Coolsma Uitvaartverzorging

Uitvaart buitenlocatie met Uitvaartkist SALICE van wilgentenen
 

De Uitvaart is georganiseerd door Catrien Coolsma Uitvaartverzorging

Uitvaart Locatie Gereformeerde kerk Dalfsen met Uitvaartkist PUUR bladerdak

 maart 2021
Verhuizing naar Schiekade Rotterdam Centrum


 

mei 2015 / oktober 2015

Naast de verkoop van uitvaartkisten kunnen wij op verzoek ook grafstenen realiseren van Terrazzo. Door de combinatie van het materiaal en de belettering van perspex, kan elk gewenst ontwerp gemaakt worden.

 

8 november 2015
Levendige beurs over de dood

AFSCHEIDSKISTEN.NL was afgelopen zondag 8 november te zien op de uitvaartbeurs in het Multifunctioneel Centrum 'De Kristal' in Rotterdam Nesselande. De beurs werd georganiseerd door SAMSAM-uitvaartcoaching, een vrijwilligersorganisatie in Rotterdam die nabestaanden met een smalle beurs de weg wijst bij een overlijden.

25 oktober 2015
Uitvaartbeurs Leven & Sterven

Op zondag 25 oktober is Afscheidskisten.nl te zien op de Uitvaartbeurs Leven & Sterven in de Bavokerk (Grote Kerk) in Haarlem van 10.00 tot 16.30 uur.

Bezoekers kunnen zich laten informeren, adviseren en inspireren op het gebied van uitvaart, rouw en herdenken.​

 

PERSBERICHT

Rotterdam, 26 maart 2015

Online een uitvaartkist kopen

Steeds vaker wordt er gekozen voor een persoonlijke uitvaart en regelen nabestaanden de uitvaart van een dierbare helemaal of gedeeltelijk zelf. Niet alleen om geld te besparen, maar vooral om de uitvaart persoonlijker te maken. Een belangrijk onderdeel van zo’n persoonlijke uitvaart is de keuze van de kist.

Ontwerpster Henny Wilting biedt deze groep een online assortiment van kisten dat zich onderscheidt van het traditionele aanbod. Op haar site Afscheidskisten.nl kunnen nabestaanden zelfstandig een uitvaartkist uitzoeken, bestellen, betalen en op een gewenste locatie laten bezorgen.

Het nieuwste ontwerp van Wilting is een lichtblauwe kist met een guirlande van het blad en de bloesem van de wilde kastanje. Naast deze design modellen, omvat het assortiment ook kisten met een natuurlijke of eco uitstraling. Zoals de wilgentenen, bamboe of zelfs kartonnen kist.

Alle uitvaartkisten worden met zorg en aandacht ontworpen en gemaakt. Hierbij kiest Henny Wilting voor duurzame materialen en sociale productiemogelijkheden.

www.afscheidskisten.nl /www.afscheidskistjes.nl

 

uitvaartkist xilia guirlandes rvs greep

5 februari 2015                                      
ARTIKEL in NIEUWSBRIEF  DDID
DUURZAAM BEGRAVEN        

 

duurzame uitvaartkisten_DDiD

 

 

 

 

"Mensen willen een begrafenis persoonlijke aandacht meegeven. Zoeken naar een eigen ritueel, een passende omgeving. Een mooi vormgegeven en duurzame kist kan daarvan een onderdeel zijn"

Lees meer: