Online een uitvaartkist kopen

 

Afscheid nemen op een persoonlijke en waardige wijze.

Nu steeds meer nabestaanden een deel van de regie in eigen handen nemen is dat beter mogelijk. Het past in een ontwikkeling waarin kritischer wordt gekeken naar standaard producten. Mensen willen op dat moment persoonlijke aandacht meegeven. Zoeken naar een eigen ritueel, een passende omgeving, en alles wat daarbij hoort. Een goed vormgegeven afscheidskist kan daarvan een onderdeel zijn. Mogelijk kunnen wij u dit bieden.

Ontworpen en gemaakt in eigen ateliers. Met zorg en aandacht die daarvoor nodig is en gemaakt van eerlijke en natuurlijke materialen.
Geen spaanplaat, maar massief populierenhout en andere materialen als bamboe, karton en wilgentenen.

In de meeste situaties wordt een kist via een uitvaartonderneming besteld; dit kan ook anders. Als nabestaande kunt u zelf een keuze maken; de kosten daarvan zijn zeer zeker niet hoger. Misschien zijn er meer zaken die u zelf wilt regelen, of wenst u dat liever te doen in samenspraak met een uitvaartbegeleider. Wij doen daarom graag een aanbeveling voor de diensten van een aantal kleine uitvaartondernemingen met een eigen persoonlijke benadering.


AFSCHEIDSKISTEN.NL heeft 5 verschillende modellen:

CARTONE, SALICE, BAMBU, PUUR en XILIA
De meest eenvoudige kist is CARTONE, gemaakt van karton met handgrepen van kunststof.   
SALICE is een met de hand gevlochten kist van wilgentenen en BAMBU een gevlochten kist van bamboe. 
Beide kisten hebben een natuurlijke uitstraling.
PUUR is een kist van massief populierenhout met een keuze uit verschillende handgrepen. Nieuw is het ontwerp PUUR bladerdak die speciaal door STUDIO STIX ontworpen is.
De XILIA-kist is in verschillende kleurencombinaties verkrijgbaar. Wilt u een eigen samengestelde kleurstelling, dan is dat in overleg ook mogelijk.
Nieuw is het ontwerp XILIA guirlande, een doorlopende strook van gebladerte om de kist heen met  een mooie lichte blauwe kleur als achtergrond. Het ontwerp is gerealiseerd door STUDIO STIX..


Plaatst u de bestelling tussen 8.00 en 20.00 uur, dan wordt het dezelfde dag nog bij u geleverd.
Mocht u hebben gekozen voor een bepaalde kleurstelling of een afbeelding, dan duurt het 2 werkdagen extra.

Hebt u specifieke wensen of vragen, neem dan telefonisch contact met ons op. We zijn altijd bereid om met u naar een oplossing te zoeken.